Litoral Turcia – alege cele mai frumoase stațiuni

By  | 

Descopera propunerile noastre din acest an pentru litoral Turcia. Iată cele mai promovate stațiuni pentru un sejur in Turcia. Încă n-ai găsit destinația ideală pentru a petrece mult așteptata vacanță de vară ? Te gandesti ca anul acesta sa petreci o vacanta in Turcia? Analizează diferite oferte de vacanta și alege una dintre următoarele stațiuniAflă detalii despre fiecare plajă de pe litoralul turcesc și în funcție de preferințele tale alege locația unde vei petrece concediul.

1. Litoral Turcia – Marmaris

Vrei să participi la petreceri frenetice? Marmaris ar fi opțiunea ideală dacă îți petreci vacanța cu prietenii tăi. Windsurfing-ul, surf-ul și schiul nautic sunt câteva dintre cele mai interesante și distractive activități. Incerca-le anul acesta. Atlantis Waterpark îi așteaptă pe turiști, pe tot parcursul sezonului estival. Agențiile organizează tot felul de excursii la Efes, Insula Cleopatra, la Rhodos, în delta raului Dalyan precum și în Parcul Național Gullucek. Stațiunea se află la întâlnirea Mării Mediterane cu Marea Egee.

Litoral Turcia - Marmaris

2. Antalyia

Agențiile de turism promovează această stațiune datorită numeroaselor posibilități de distracție și relaxare oferite. Aeroportul din apropiere se dovedește a fi un magnet pentru vizitatori, sportivi sau oameni de afaceri, atunci cand vor să ajungă cat mai repede în locația respectivă. Pe lângă sporturile acvatice pe plajele precum: Kamer, Patara, Cleopatra, East Beach, Koru și Olimpos, poți participa și la drumeții sau excursii cu bicicleta. De asemenea, familiile cu copii mici sau adolescenți trebuie neapărat să viziteze acvariul din Antalya, Parcul Național Bey Dagi și parcul acvatic Dedeman Aquapark.

Litoral Turcia - Antalyia

3. Fethiye

Stațiunea sau orașul și-a primit numele după renumitul pilot Fethi Bey. Acesta a decedat în timpul Războiului de Independență. Petrece o săptămână fantastică în această locație fermecătoare. Sporturile acvatice respectiv petrecerile nocturne au cucerit inimile turiștilor din toată lumea. Pe lângă bălăceală și băile de soare, nu uita să vizitezi Muzeul din Fethiye, Mormantul lui Amyntas, Laguna Oludeniz, Laguna Blue, Kidril Park și Golful Calis care se află la 4 km spre nord de orasul Fethiye.

Litoral Turcia - Fethiye

4. Belek

Turiștii ce apreciază mai mult hotelurile luxoase și sporturile elegante precum golful, ar trebui să opteze pentru stațiunea Belek. Lista obiectivelor turistice din locația respectivă cuprinde: amfiteatrul Aspendos, orașele antice Selge și Perge respectiv Parcul Național Koprulu Kanyon. Acesta îți oferă șansa să admiri sute de specii de păsări. În stațiunea respectivă există peste 32 hoteluri moderne cu servicii rafinate pentru a satisface nevoile speciale ale turiștilor.

Litoral Turcia - Belek

5. Kusadasi

Ai visat la o vacanță într-o locație edenică? Optează pentru stațiunea Kusadasi dacă ești pasionată de activitățile fizice, golf sau tratamentele spa. Pe lângă priveliștea fantastică garantată de Marea Egee, nisipul fin și auriu respectiv apa cristalină, această stațiune îți oferă numeroase oportunități pentru distracție. Cele mai renumite plaje din Kusadasi sunt: Love Beach, Gold Beach, Ladies Beach și Pamucak Beach. Nu rata șansa de a vizita atracțiile turistice din apropiere precum: Poarta lui Heracles, Biblioteca lui Celsus, Fantana lui Traian, Insula Porumbeilor, Parcul Național sau castelul Kervansaray unde poți participa la spectacolele de dansuri populare turcești.

Litoral Turcia - Kusadasi

Ai avut plăcerea să vizitezi una sau mai multe dintre aceste stațiuni extraordinare? Tu unde vrei să mergi în vacanță pe litoral-ul turcesc?

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *