Tunsori scurte pentru primăvară 2014

Posted by

Inspira-te din urmatoarele tunsori scurte si renunța la pletele tale lungi sau de dimensiune medie. Versatilitatea acestor frizuri te vor convinge să adopți un look modern care îți pune în evidență trăsăturile feminine. Alege lungimea părului în funcție de formă feței și preferințele tale.

Tunsori scurte stil Pixie

tunsoriscurtepixieUltimele tendințe în frizurile vedetelor din Hollywood te încurajează să faci schimbări dramatice în înfățișarea ta. Actrițele și cântărețele folosesc o nouă tunsoare ca soluție ideală pentru a ajunge pe copertele revistelor. Jennifer Lawrence, Keira Knightley și Charlize Theron sunt câteva dintre cele mai cunoscute celebrități, care au hotărât să renunțe la părul lung în favoarea unei tunsori scurte stil Pixie. În exemplele oferite de noi vei găsi tunsori mai scurte sau mai lungi cu breton super-scurt sau filat într-o parte. Fizionomia joacă un rol important în selectarea unei frizuri. Așadar, optează pentru un Pixie cu breton mai lung dacă ai față rotundă, iar dacă ai față ovală sau dreptunghiulara poți purta una dintre designurile scurte și ciufulite.

Tunsori scurte stil Bob

tunsoriscurtebobFrizurile super-elegante, precum Bobul stilat, se dovedesc a fi opțiunea perfectă dacă vrei să experiementezi cu tendințele rezistente din domeniul coafurilor. Potrivit hairstilistilor, părul drept cât și cel ondulat arată formidabil în combinație cu un Bob uniform sau tuns în trepte. Aruncă o privire asupra exemplelor din acest articol și găsește variantă potrivită pentru trăsăturile tale. Aranjează-ți părul cu ajutorul produselor profesionale și adoptă un look rafinat sau mai sexy în funcție de evenimentul pentru care te pregătești.

Tunsori stil undercut

tunsoriscurteundercutÎți crește pulsul de fiecare dată când vezi o tunsoarea extravagantă precum cea în stil ‘undercut’? Nu te gândi prea mult, fă-ți curaj să porți un astfel de look ultra-modern cel puțin odată în viața ta. Pentru a garanta rezultatul extraordinar al transformării tale, apeleză la ajutorul unui profesionist. Tunderea părului super-scurt într-o parte necesită îndemânare și un apărat special. Folosește ceară de păr pentru a creă un look funky și provocator respectiv placă de întins părul sau ondulatorul pentru a construi variantă mai feminină și delicată a tunsorii ‘undercut’.

Tunsori scurte cu breton

tunsoriscurtecubretonAccentuează-ți tinerețea și stilul nonconformist prin adoptarea unei tunsori scurte cu breton filat lung sau uniform și mai voluminos. Joacă-te cu textură și lungimea părului cu ajutorul metodelor pentru aranjarea frizurilor scurte. Pentru un aer misterior, îndreaptă-ți bretonul și optează pentru o cărare într-o parte. Pe de altă parte, dacă vrei să promovezi un look lejer cu un ”je ne sais quoi”, utilizează o cremă sau o spumă pentru aranjarea pletelor. Urmărește regulă de aur când vine vorba de frizurile cu breton, bretonul drept se potrivește feței dreptunghiulare și ovale, iar cel filat într-o parte feței rotunde.

Sursa imagini: hj.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>