Tunsori scurte pentru femei

Posted by

Inspira-te din urmatoarele exemple de tunsori scurte. Renunța la parul lung sau la parul de dimensiune medie. Versatilitatea acestor frizuri te vor convinge să adopți un look modern. Pune-ti în evidență trăsăturile feminine. Alege lungimea părului în funcție de formă feței și preferințele tale.

Tunsori scurte stil Pixie

Tunsori scurte stil Pixie

Ultimele tendințe în frizurile vedetelor din Hollywood te încurajează să faci schimbări în înfățișarea ta. Actrițele și cântărețele folosesc o nouă tunsoare ca soluție pentru a ajunge pe copertele revistelor. Jennifer Lawrence, Keira Knightley și Charlize Theron sunt câteva dintre cele mai cunoscute celebrități, care au renuntat la părul lung în favoarea unei tunsori scurte stil Pixie. În exemplele urmatoare, vei găsi tunsori scurte sau lungi, cu breton super-scurt sau filat într-o parte. Fizionomia joacă un rol important în selectarea unei frizuri. Așadar, optează pentru un Pixie cu breton lung dacă ai față rotundă, iar dacă ai față ovală sau dreptunghiulara poți purta una dintre designurile scurte și ciufulite.


CITESTE SI: Tunsori care subtiaza fata

Tunsori scurte stil Bob

Tunsori scurte stil Bob

Frizurile super-elegante, precum Bobul stilat, sunt opțiunea perfectă. Experiementeaza cu tendințele din domeniul coafurilor. Potrivit hairstilistilor, părul drept cât și cel ondulat arată formidabil în combinație cu un Bob uniform sau tuns în trepte. Aruncă o privire asupra urmatoarelor exemple și găsește variantă potrivită pentru trăsăturile tale. Aranjează-ți părul cu ajutorul produselor profesionale! Adoptă un look rafinat sau sexy în funcție de evenimentul pentru care te pregătești.


CITESTE SI: Cele mai cautate tunsori

Tunsori scurte stil undercut

Tunsori scurte stil undercut

Îți crește pulsul de fiecare dată când vezi o tunsoarea extravagantă precum cea în stil ‘undercut‘? Nu te gândi prea mult! Fă-ți curaj si poarta un astfel de look ultra-modern cel puțin odată în viața! Pentru a garanta rezultatul transformării, apeleză la ajutorul unui profesionist. Tunderea părului super-scurt într-o parte necesită îndemânare și un aparat special. Folosește ceară de păr pentru a crea un look funky și provocator. Foloseste placa de întins părul sau ondulatorul. Construieste varianta feminină și delicată a tunsorii ‘undercut‘.


CITESTE SI: Coafuri pentru par mediu

Tunsori scurte cu breton

Tunsori scurte cu breton

Accentuează-ți tinerețea și stilul nonconformist. Adopta o tunsoare scurta cu breton filat, lung sau uniform și dar voluminos. Joacă-te cu textură și lungimea părului. Pentru un aer misterior, îndreaptă-ți bretonul și optează pentru o cărare într-o parte. Dacă vrei să promovezi un look lejer cu un ”je ne sais quoi”, utilizează o cremă sau o spumă pentru aranjarea pletelor. Urmărește regula de aur când vine vorba de frizurile cu breton. Bretonul drept se potrivește feței dreptunghiulare și ovale. Bretonul filat într-o parte se potriveste feței rotunde.

Sursa imagini: hj.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>