Machiaj exotic în sezonul estival

By  | 

Îndrăznește să adopți un look extravagant în sezonul estival. 🙂 Inspiră-te din aceste modele de machiaj și realizează un machiaj exotic. Investește într-o trusă de machiaj cu o paletă de culori care are tonuri vibrante și pastelate. Realizează machiaje de zi cu un aspect impecabil dar extravagant în același timp folosindu-te de aceste trucuri simple. Inspira-te din urmatoarele imagini de machiaj ochi cu nuante pastelate, machiaje simple cu tus colorat sau modele machiaj bicolor. Realizeaza un machiaj simplu de zi.

Machiaj exotic de zi cu nuanțe pastelate

Îmbracă pleoapele tale cu tonuri estompate, romantice. 🙂 Accentueaza-ti feminitatea cu acest gen de machiaj zi. Machiajele pastelate arată extraordinar în combinație cu o ținută elegantă sau casual. Ascultă sfaturile make-up artistilor și alege tonurile în funcție de culoarea pielii tale.

Nuanțele calde se potrivesc cu tenul cu o pigmentație galbenă, pe când tonurile reci se dovedesc a fi opțiunea perfectă pentru tenul cu pigmentație roz. În timpul sezonului cald experimentează cu stiluri de machiaj mai colorate. Acestea radiază energie și vitalitate.

Machiaj exotic de zi cu nuanțe pastelate

Make-up exotic bicolor

Machiajele de zi ale sezonului estival variază în funcție de preferințele admiratoarelor de moda. Dacă vrei să-ți scoți în evidență personalitatea dinamică și indrăzneață, poartă un machiaj exotic și multi-color. Combină nuanțele pastelate sau electrizante de portocaliu, albastru, verde sau violet pentru a realiza un look rafinat și nonconformist. Colecțiile de modă din acest an, îți oferă trucuri pentru a-ti pune în valoare trăsăturile unice. Pentru a garanta intensitatea nuanțelor, aplică un primer sau o bază de machiaj pe pleoapele tale.

Machiaj exotic bicolor

Gene colorate

Temperaturile ridicate te încurajează să renunți la culorile închise și neutre. Specialiștii în frumusețe îți recomandă machiajul de zi exotic. Foloseste farduri de pleoape în nuanțe vii. Pe lângă conturarea pleoapelor este important să te concentrezi și asupra genelor. Utilizează rimeluri colorate dacă vrei să te simți ca o divă adevărată. Produsele în culori vibrante precum: mov, galben, turcoaz, albastru și roz se găsesc la orice magazin de cosmetice. Fă senzație pe plajă sau la festivalurile muzicale purtând un astfel de look formidabil.

Dacă nu găsești formulele respective pe net sau în orașul tău, aplică un strat de mascara transparentă și un strat de fard de pleoape pe genele tale. Vei obtine astfel efectul ‘va-va-voom‘.

Machiaj exotic cu gene colorate

Machiaj de zi cu tuș colorat

Anul acesta, make-up artiștii îți recomandă sa încerci toate tendințele de frumusețe pe care le-ai evitat în trecut. Achiziționează tușuri colorate pentru a intra în astmofera verii. Celebritățile și modelele de pe podium îți oferă inspirația necesară pentru a învăța cum să încorporezi eyeliner-ul în nuanțe de: galben, roșu, verde, portocaliu și neon în rutina ta de înfrumusețare. Alege tonurile în funcție de nuanța ochilor tăi.

Definește linia ochilor sau inventează un nou stil pentru a aplica produsul respectiv atât pe waterline cât și pe pleoape. Aplică primerul, fondul de ten și pudra pentru a oferi baza necesară unui machiaj exotic și intens.

Machiaj exotic cu tuș colorat

Make-up exotic imperfect

Ultimele tendințe în materie de make-up au surprins pe toată lumea. Aparent, creatorii de modă au dorit să-și completeze ținutele cu un machiaj imperfect. Însă, pentru a obține un efect asemănător este indicat să te uiți la cateva exemple simple. Aspectul nonșalant și îndrăzneț este asigurat de combinația nuanțelor contrastante, închise și deschise.

Unii make-up artiști au decis să neglijeze importanța tehnicii de ‘blending‘ alții au vrut să încalce regulile de bază ale aplicării fardului de ochi. Daca ești în căutarea unui look mai original și rebel învață bazele machiajului imperfect.

Machiaj exotic imperfect

Citeste si despre machiaj de seara, machiaj ochi albastri, machiaj ochi verzi, tutorial sprancene, machiaj de zi sau machiaj ochi caprui.

Tu ce machiaj exotic obisnuiesti sa realizezi?

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *