Metode de masaj anticelulitic acasa

By  | 

Foloseste varianta economica pentru a scapa de celulita realizand un masaj anticelulitic acasa .  🙂 Ideal ar fi sa ai timpul si resursele financiare necesare pentru a apela la serviciile unui specialist care iti poate face un masaj de drenaj limfatic sau un masaj anticelulitic. Daca nu ai aceste posibilitati, dar vrei totusi sa scapi de aspectul de celulita, folosește aceste metode de masaj anticelulitic efectuat acasa pentru o silueta suplă și o piele frumoasă. 🙂 Nu trebuie să dai o avere pe ședințele de masaj. Dacă ai răbdarea necesară, învață câteva tehnici de masaj pentru a diminua aspectul de celulită.

Masaj anticelulitic acasa - metoda framantariiMetoda frământării | Tehnici de masaj anticelulitic acasa

Potrivit specialiștilor, o dietă tradițională nu te ajută să elimini celulită. Pentru o piele fina si un corp sculptat, experimenteaza cu urmatoarele tipuri de masaj. Te vor ajuta sa elimini grăsimea acumulata în zonele critice.

Începe ritualul cu aplicarea uleiului de masaj. Folosește-ți mâinile pentru a imita frământarea unui aluat. Repetă această mișcare pentru a masa pielea pe abdomen, coapse și fese. Vei reuși să spargi depozitele de grăsimi și să îmbunătățești circulația sângelui. Încorporează acest ritual de 10-15 minute în programul tău zilnic.

Metoda de stoarcereMasaj anticelulitic acasa-metoda de stoarcere

Cu siguranță ai văzut numeroase videouri cu profesioniști. Acestia folosesc metoda stoarcerii pentru a realiza un  masaj anticelulitic acasa. Acest tip de masaj anticelulitic ajută la înlăturarea celulitei printr-o metodă mai puțin plăcută. Să nu-ți fie frică! Acest ritual nu trebuie să fie chiar atât de dureros încât să ai vânătăi.

Aplică un strat gros de ulei și încearcă să storci pielea astfel încât să formezi litera ‘S’. Faptul că cele două porțiuni sunt răsucite în direcții diferite ajută la eliminarea grăsimii acumulate sub piele. Repetă această mișcare pe toate zonele afectate de celulită. Un astfel de tratament de 10-15 minute va îmbunătăți semnificativ aspectul pielii tale.

Masaj anticelulitic acasa - Metoda ridicării pielii cu vârfurile degetelorMetoda ridicării pielii cu vârfurile degetelor

Ai incercat mai multe tehnici de masaj anticelulitic acasa pentru a scapa de celulită? Incearca metoda ridicarii pielii cu varfurile degetelor. În cadrul acestui ritual vei aplica uleiul de masaj pe coapse sau fese. Incerca să-ți folosești vârfurile degetelor pentru a ridica diferite porțiuni de piele. Progresează din jos în sus pentru a crește circulația sângelui în organismul tău. Nu uita un astfel de ritual nu trebuie să provoace dureri. Repetă mișcarea respectivă de cel puțin 10 ori pentru un rezultat impresionant. Încearcă să experimentezi cu această tehnică de cel puțin 2-3 ori pe săptămâna.

Metoda de masaj cu pumnii

Încearcă masajul anticelulitic acasa folosind pumnii pentru a distruge depozitele de grăsimi. Ofera metabolismului tău sansa să elimine mai ușor grăsimile din organism. Alege un ulei de masaj cu o aromă relaxantă. Aplică produsul pe piele. Folosește-ți pumnii pentru a exersa o presiune asupra feselor și coapselor. Pentru a da rezultate, un astfel de masaj trebuie să țină cel puțin 15 minute. Vei putea observa efectele pozitive după primele 4-5 sesiuni.

Metoda pentru netezirea pielii

Remodeleaza-ti corpul aplicand acest masaj anticelulitic acasă. Te ajuta să scapi de imperfecțiunile pielii. Aplică uleiul de masaj și formează un triunghi din mâinile tale. Exersează o presiune asupra pielii, progresând de jos în sus. Începe de la coapse, repetă mișcarea de mai multe ori. După 3-4 minute poti trece la zona feselor și apoi la zona abdominală.

Citeste si editorialul despre modele unghii dar si diferite metode de ingrijire corporala.

Un astfel de tratament de infrumusetare se realizează în 10-15 minute. Pentru eliminarea mai ușoară a toxinelor, nu uita să consumi cel puțin un litru de apă după o astfel de sesiune de masaj.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *