50 Modele de coafuri impletite pentru ocazii speciale

By  | 

Aceste modele de coafuri impletite sunt foarte cautate. Invata cum sa realizezi diferite coafuri cu impletituri de par. Inspira-te din urmatoarele imagini pentru a realiza coafuri impletite simple. Nu te limita la un coc înalt sau o frizură stil coadă de cal. 🙂 Iata cateva modele de impletituri pentru par lung sau pentru par mediu.
Experimentează diferite tehnici folosite pentru a realiza coafuri impletite simple pentru un look creativ și personalizat. Invata cum sa realizezi coafuri impletite pentru a le purta zi de zi dar si coafuri impletite mireasa. Fiecare descriere este insotita de imagini in care sunt exemplificate mai multe tipuri de coafuri pentru impletituri par lung sau par mediu. Invata cum se realizeaza pas cu pas celebra impletitura coada de peste. 🙂

Coafuri împletituri păr lung

Multe fashioniste apelează la împletituri păr lung pentru construirea unui look care radiază feminitate și senzualitate. Îți oferim câteva exemple de coafuri cu cocuri împletite respectiv o selecție de tehnici de împletituri ușoare tip spic, frânghie sau coadă de pește pe care le poți utiliza zi de zi. Vezi recomandările specialiștilor când vine vorba de păr lung împletit drept sau creț și voluminos. Dacă vrei să ieși în evidență experimentează cu frizurile extravagante și complexe.

Urmărește tutorialele oferite de specialiștii în domeniul coafatului. Poartă cele mai frumoase frizuri împletite: la birou, școală sau la diferite întâlniri. Completează-ți ținuta casual cu o coafură cu împletituri lejere și puțin ciufiulite. Dacă dorești să promovezi această tendință modernă la un eveniment special, optează pentru varianta finisată.

Coafuri impletite - Coafuri impletituri par lung

Coafuri impletituri laterale

Hairstilistii mână în mână cu creatorii de modă au decis să îți ofere prezentări spectaculoase în Săptămâna Modei. Aruncă o privire asupra colecțiilor. Sunt ilustrate frumusețea și aspectul ultra-modern al unor modele de impletituri par în lateral. Vei găsi exemple extravagante dar și modele impletituri par clasice ce pot fi purtate la orice eveniment special. Invață cum să-ți transformi pletele în accesorii ‘statement‘. Pentru un strop de eleganță adaugă pietricele sau panglici de saten acestor coafuri cu impletituri pentru par mediu.

Coafuri impletite: împletituri în lateral

Coafuri împletite păr mediu

Realizează câteva dintre aceste împletituri păr mediu dacă dorești să păstrezi aspectul modern al look-ului tău de zi sau de seară. Cu adăugarea unor agrafe sau panglici aceste împletituri simple păr mediu pot fi transformate în accesorii ‘glamoroase’. Internetul este într-adevăr o sursă de inspirație inepuizabilă. Fie te pregătești pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire romantică aceste împletituri ușoare pot rezolva dilemele tale legate de aranjarea părului.

Nu renunța să înveți cât mai multe metode pentru aranjarea părului. Coafurile cu breton împletit au dominat prezentările de modă din Paris, Londra și New York. Experții în tendințe îți oferă numeroase opțiuni pentru realizarea unor împletituri păr mediu. Combină împletitura cu un coc elegant. Vei obține o coafură împletită ideală pentru completarea unei ținute sofisticate. Dacă vrei să adopți varianta mai lejeră, lasă-ți părul liber.

Coafuri impletite - coafuri impletite par mediu

Breton împletit 

Folosește împletitura spic sau în 4 pentru a oferi un aspect romantic coafurii tale. Frizurile cu breton împletit au dominat prezentările de modă din Paris, Londra și New York. Experții în aranjarea părului îți oferă numeroase opțiuni pentru îmbrățișarea acestui trend. Combină împletitura cu un coc updo elegant. Vei obtine o coafura impletita potrivita unei întâlniri romantice sau pentru un banchet. Dacă vrei să adopți varianta mai lejeră, lasă-ți părul liber.

Coafuri impletite: breton împletit

Coafuri împletite și bucle

Nu exagerez când afirm că, urmatoarele modele de coafuri de seară împletite cu bucle au puterea de a te transforma într-o zâna a sezonului friguros. Indiferent de lungimea sau nuanța părului, această tendință reușește să-ți accentueze trăsăturile feminine și spiritul romantic. Realizarea unei astfel de coafuri împletite spic nu necesită cunoștințe avansate de hair styling sau prea multă creativitate. Este de ajuns dacă înveți tehnica clasică pentru a împleti părul și utilizezi câteva agrafe pentru a prinde șuvițele respective.

Ridică-te deasupra mulțimii purtând o frizură sofisticată sau mai lejeră cu împletituri ușoare. Creează-ți o coroniță sau o bentiță împletită din păr. O coafură cu împletituri arată și mai superb dacă optezi pentru bucle sau valuri finisate. Folosește ondulatorul sau bigudiurile pentru a obține textura dorită.

Coafuri impletite - coafuri impletite bucle

Coafuri impletite coadă de pește 

Urmărește tutorialele oferite de specialiștii în împletituri. Poartă cele mai frumoase frizuri împletite stil coadă de pește: la birou, școală sau la diferite întâlniri. Poarta parul prins intr-o coada impletita sau in mai multe cozi impletite. Completează-ți ținuta casual cu o coafură cu împletituri lejere și puțin ciufiulite. Dacă dorești să promovezi această tendință modernă la un eveniment special, optează pentru varianta finisată. Inspiră-te din modelele de coafuri impletite prezentate, si realizeaza coafuri cu cozi impletite.

Coafuri impletite : Coafuri impletite coadă de pește

Coafuri împletituri elegante: coafuri cu cocuri împletite

Vei găsi exemple extravagante dar și modele de împletituri cocuri sau coafuri de ocazie ce pot fi purtate la orice eveniment special. Pentru un strop de eleganță adaugă pietricele, agrafe sau panglici de saten acestor coafuri impletite. Cu ajutorul diferitelor tehnici de împletire a părului realizează coafuri de seară împletite. Ofera un plus de rafinament cocurilor tradiționale. Încearcă aceste exemple de coafuri cocuri cu împletituri. Câștiga inima admiratorilor tăi. Folosește o placă de îndreptat părul dacă vrei să porți o frizură super-finisată cu împletituri de ocazie. Dacă îți plac buclele sau valurile boho chic, păstrează textura naturală a pletelor tale.

Coafuri impletite - coafuri impletituri elegante

Coafuri cu împletituri simple folosite ca bentițe  

Nu exagerez când afirm că, urmatoarele modele de impletit parul au puterea de a te transforma într-o zâna. Indiferent de lungimea sau nuanța părului, această tendință reușește să-ți accentueze trăsăturile feminine și spiritul romantic. Realizarea unei astfel de coafuri impletite simple nu necesită cunoștințe avansate de hair styling sau prea multă creativitate. Este de ajuns dacă înveți tehnica clasică pentru a împleti părul și utilizezi câteva agrafe pentru a prinde șuvițele respective.

Ridica-te deasupra mulțimii purtând o frizură sofisticată sau mai lejeră cu împletituri usoare. Creeaza-ti o coronita impletita sau o bentita impletita din par. Cumpara o bentita din par impletit sau foloseste-ti propriile plete pentru a creea una.

Coafuri impletite romantice cu împletituri folosite ca bentițe

Coafuri impletite mireasă

Anul acesta ai sute de alternative când vine vorba de alegerea unei coafuri de ocazie. Coaforii te încurajează să adopți o coafură cu împletituri spectaculoase. Fie te inspiri dintr-o revistă sau de pe internet, merită să vezi zeci de exemple pentru coafuri de seară împletite cu diferite tehnici. Pur și simplu ne încântă să vedem faptul că, frizurile cu împletituri cocuri sunt la fel de îndrăgite și promovate precum coafurile mai lejere Boho chic. Iata cateva coafuri de mireasa care ar putea sa te inspire.

Coafuri impletite - coafuri impletite mireasa

Cocuri si împletituri

Cu ajutorul diferitelor tehnici de împletire a părului realizeaza cocuri impletite. Vei reuși să oferi un plus de rafinament cocurilor tradiționale. Combinația diferitelor tendințe te ajută să alungi monotonia din look-ul tău. Încearcă noile coafuri cocuri cu împletituri. Câștigi inima admiratorilor tăi. Realizeaza o frizură super-finisată cu impletituri de ocazie folosind o placă de îndreptat părul. Dacă îți plac coafurile cu bucle sau valurile boho chic, păstrează textura naturală a pletelor tale.

Coafuri impletite: cocuri împletite

Tu ce fel de coafuri impletite alegi sa porti anul acesta? Scrie-ne parerea ta intr-un comentariu.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *