Despre noi

Poate ca v-ati intrebat cine se afla in spatele pseudonimuluiĀ trenda šŸ™‚ .

Numele meu este Adriana. Dar la fel de bine ma pot numi Ana, Oana, Bianca, Georgiana, Mariana, Ioana, Livia, Angelica sau Diana šŸ™‚ . De ceĀ ? Nu sunt multe lucruri de spus despre mine. Sunt femeie, mama si sotie. Asemenea voua, ma confrunt in fiecare zi cu diverse aspecte ale vietii. Pentru fiecare dintre ele incerc sa gasesc o solutie. Tocmai aceasta experienta zilnica reprezinta o sursa de inspiratieĀ pentru mine.

De ce am folosit acesteĀ nume? Pentru caĀ mi-as dori ca VOIĀ sa va identificati cu trendaĀ atunci cand parcurgeti continutul acestui site, blog… Vor exista si exceptii. Este normal! Suntem diferite. šŸ™‚

Alaturi de prietena mea Diana incercam sa umplem paginile cu articole inspirationale despre ceea ce inseamna, pentru noi, frumos, Ā eleganta, rafinament si feminitate.Ā  Ne place sa impartasim idei si solutii pentru diferite aspecte pe care le intalnim zilnic.

Totul este descris din perspectiva propriei experiente šŸ™‚ . Acesta este motivul pentru care trenda.ro se apropie mai mult de ideea unui blog la care puteti contribui intotdeauna cu idei si sugestii.

Cu drag pentru voi,

Adriana.