Despre noi

Poate ca v-ati intrebat cine se afla in spatele pseudonimului trenda 🙂 .

Numele meu este Adriana. Dar la fel de bine ma pot numi Ana, Oana, Bianca, Georgiana, Mariana, Ioana, Livia, Angelica sau Diana 🙂 . De ce ? Nu sunt multe lucruri de spus despre mine. Sunt femeie, mama si sotie. Asemenea voua, ma confrunt in fiecare zi cu diverse aspecte ale vietii. Pentru fiecare dintre ele incerc sa gasesc o solutie. Tocmai aceasta experienta zilnica reprezinta o sursa de inspiratie pentru mine.

De ce am folosit aceste nume? Pentru ca mi-as dori ca VOI sa va identificati cu trenda atunci cand parcurgeti continutul acestui site, blog… Vor exista si exceptii. Este normal! Suntem diferite. 🙂

Alaturi de prietena mea Diana incercam sa umplem paginile cu articole inspirationale despre ceea ce inseamna, pentru noi, frumos,  eleganta, rafinament si feminitate.  Ne place sa impartasim idei si solutii pentru diferite aspecte pe care le intalnim zilnic.

Totul este descris din perspectiva propriei experiente 🙂 . Acesta este motivul pentru care trenda.ro se apropie mai mult de ideea unui blog la care puteti contribui intotdeauna cu idei si sugestii.

Cu drag pentru voi,

Adriana.